Het potentieel maximaliseren: ombouwprogramma voor Opel ComboVoor een actieve, onafhankelijke levensstijl: de Combo als rolstoeltoegankelijk voertuig

Vele wagens, vooral lichte bedrijfsvoertuigen (LCV), benutten hun volledige potentieel pas wanneer ze worden omgebouwd en de uitrusting krijgen die de gebruikers echt nodig hebben voor hun specifieke taken. Opel biedt nu een nieuw programma van hoogwaardige ombouwmogelijkheden voor de Combo Life personenwagen en de Combo bestelwagen, die het marktsegment een extra impuls zullen geven. Het door de fabrikant goedgekeurde aanbod wordt voortdurend uitgebreid met geavanceerde conversies en is nu beschikbaar bij de Belgische Opel-dealers.

De vraag naar ombouwmogelijkheden zal naar verwachting snel toenemen, zowel voor rolstoeltoegankelijke personenversies, als voor isothermisch vrachtvervoer. Door samen te werken met gerespecteerde ombouwspecialisten zoals Trapmannen Gradius, zijn Opel en de Combo klaar om een belangrijk deel van deze groeiende vraag naar zich toe te halen. Een bijkomend voordeel voor klanten is de professionele naverkoopdienst verzorgd door het uitgebreide netwerk van Opel-dealers.

Opel biedt meerdere ombouwmogelijkheden die de Combo Life – verkozen tot ‘AUTOBEST  Best Buy Car 2019’ – toegankelijk maken voor rolstoelgebruikers, wat een actieve en onafhankelijke levensstijl toelaat.

Klanten kunnen kiezen uit conversies van zowel de standaard- als de Combo XL-variant, die ruimte bieden voor maximaal vijf zitplaatsen plus één rolstoel. De veiligheid voor de rolstoelpassagier wordt gewaarborgd door driepuntsgordels, inclusief beveiligingssystemen met elektrische en mechanische oprolmechanismen.

Een oprijplaat geeft toegang tot de achterzijde van het voertuig. Afhankelijk van de modelvariant biedt de Combo een rolstoelcompartiment tot 1,50 meter lang, tot 1,45 meter hoog en tot 85 cm breed.

Lees hier het volledige persbericht.
Configureer uw Combo.
Download de Combo brochure.
Vraag hier uw proefrit met de Combo aan.
Lees hier het volledige persbericht.
Vraag hier uw proefrit met de Combo aan.