Opel Degroote, wij geven om jouw wagenpark.

Opel Degroote staat sinds 1963 gekend voor haar uitmuntende service voor uw wagen maar ook voor uw wagenpark. Met Opel Degroote Fleet Services kunt u op beide oren slapen. Door een transparante, efficiënte en doelgerichte aanpak garanderen we een top service. Is een van uw medewerkers toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Met Opel Degroote Fleet Services bent u aan het juiste adres.

Transparant, efficiënt en doelgericht

Bij Opel Degroote houden we ervan om transparant te werken. Met onze uitgebreide kennis en ervaring loodsen we uw medewerker naar de ideale wagen. Dit rekening houdende met het budget en opties volgens jullie car policy. Door het ruime aanbod van Opel heeft u op elk moment de juiste wagen voor uw medewerker ter beschikking.

Dienst voor, tijdens en na verkoop is een van de belangrijkste pijlers waarop Opel Degroote steunt en dit geven we graag aan u door. Uw car policy wordt heel nauwkeurig in ons systeem vast gelegd zodat iedereen op de hoogte is van de werking. Zo bent u zeker dat de medewerker op de hoogte is over uw firma en onze afspraken.

Het is belangrijk dat uw werknemers geen tijd verliezen dus ook tijdens een onderhoud of bandenwissel laten we u niet in de steek. Dankzij onze Business Corner kan uw medewerker in alle rust en privé zijn werk verderzetten. Onze Business Lounge is uitgerust met WiFi en beschikt over een koffieapparaat en een frigo met water of frisdranken. Uw werknemer komt, net zoals bij u op de firma, ook bij Opel Degroote niks te kort. Ook zorgt Opel Degroote Fleet Services voor een duidelijk overzicht van de gedane werken zodat u achteraf een klare kijk hebt op wat er met uw wagen gebeurt.

We kunnen het niet genoeg herhalen maar service staat centraal. Of het nu gaat om een bandenwissel, een onderhoud, autoverzekeringen of pechbijstand, bij Opel Degroote Fleet Services bent u aan het juiste adres. Wij bieden een totaaloplossing voor elke werknemer, elke bestuurder binnen uw bedrijf. En dit gedurende de levensduur van uw Opel.

Met de steeds veranderende wereld is een goed aanspreekpunt cruciaal. Daarom bieden wij met Opel Degroote Fleet Services een dedicated Fleet Adviseur voor uw firma aan. Hij is uw enige aanspreekpunt voor alles wat met uw wagenpark te maken heeft. Zo garanderen we een perfecte aanpak, vermijden we misverstanden en garanderen we de beste service.

Vast met uw overname?

Opel Degroote heeft een uitgebreid tweedehands wagenpark die steeds gevuld staat met jonge, interessante occasies. Deze dienst levert ons de ervaring om een correcte overname te bepalen voor uw wagens. Zo hoeft u nooit in te zitten met een eventuele overname na einde contract, Opel Degroote Fleet Services helpt ook hierin.

Bedrijfsvoertuigen (Corsa Van, Combo, Vivaro & Movano)

Sterk materiaal levert sterk werk. En materiaal is pas sterk en functioneel wanneer deze is aangepast aan de activiteiten van uw firma. Door middel van verschillende goede contacten met ombouwers kan Opel Degroote Fleet Services een perfecte aanpassing leveren voor uw bedrijfswagen. Gaat het over opbouw, ombouw of inrichting, wij helpen u verder. De Opel Corsa Van, Combo Cargo, Vivaro en Movano kunnen dankzij perfect inzicht van Opel allemaal worden omgebouwd naar uw wensen. Al onze aanpassingen zijn dan ook gecertificeerd.

Eigen carrosserie, minder tijdverlies

Schade rijden is vervelend maar vooral tijdrovend. Door een eigen carrosserieafdeling kunnen we jullie snel terug op de baan helpen. We zijn een centraal punt voor verzekeraars en experts dus garanderen we een snelle afhandeling van uw dossier. Daarnaast beschikken we over een ruim vervangwagenpark dus ook de mobiliteit van uw werknemer is gegarandeerd.

Opel Degroote Fleet Services brengt nog meer

In onderling overleg kunnen we nog zoveel meer voor u en uw firma realiseren. Diensten zoals een bandenhotel om uw winter- en zomerbanden te stockeren en plaatsen, mogelijkheid tot aanloopwagen, gratis WiFi zijn slechts een aantal extra diensten die Opel Degroote Fleet Services kan bieden.

Contacteer ons nog vandaag

en wij komen graag persoonlijk met u kennis maken!