werkplaats.

Onze werkplaats te Jabbeke (Zerkegem) en te Brugge is uitgerust met de modernste apparatuur om de herstelling aan uw wagen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zo beschikken we ondermeer over een "teststraat" waarmee we de werking en afstelling van de schokdempers (wegcontact) controleren, alsook de remmen en lichten op hun werking nazien. Zodoende kan u als klant vol vertrouwen de weg op, of opgelucht naar de autokeuring.

Om de zomer aangenaam en comfortabel door te komen, maken we veelal gebruik van een airco op de wagen. We beschikken over een airco-vulstation om uw airco na te zien en eventueel bij te vullen. Ondervindt u dat uw airco in de wagen niet voldoende werkt, dan is het raadzaam om snel met de wagen binnen te komen en dit te laten nazien. Het is mogelijk dat het volledige systeem van de airco defect raakt als u met een niet goed functionerende airco verder rijdt, met grotere kosten tot gevolg.

Om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of herstelling, kan je ons bereiken via het algemeen telefoonnummer hiernaast of via het invulscherm "afspraak onderhoud"